Reportage

Camjo op het strand van ScheveningenAls een ‘one-man-crew’ op pad voor Omroep West. Camera in de ene hand, microfoon in de andere,?in een korte tijd terugkomen met grappige, emotionele dan wel kritische reportages.?Bekijk hier een kleine selectie.

Omroep WestWebmovies voor het online platform van het tijdschrift P+ (People, Planet, Profit).
Bekijk hier de video’s.

 

 

403749_10150429278195658_94500634_nAls redacteur van EenVandaag zit je vaak bovenop de actualiteit. Toch bleek ik meer interesse te hebben voor?achtergrondverhalen en portretten.?Bekijk hier de reportages waar ik aan mee heb gewerkt.?

still vpro2

‘Po?tische beeldverhalen’, dat was de opdracht van het VPRO’s Film Festival Journaal. Een vijftal video’s zijn uitgezonden als intermezzo in de uitzendingen.?Bekijk ze hier.

Tutu

Desmond Tutu, Robbie Williams, Bill Gates,?Simon Peres, Ruby Wax, Malala Yousafza. Ze hebben allemaal plaatsgenomen in de stoel naast Twan Huys. En ik bereidde de uitzendingen voor. Lees en zie hier meer.

Schermafbeelding 2013-04-30 om 12.31.22

Een korte opdrachtfilm voor het Ministerie van Buitenlandse zaken. Het is een portret van mensen uit derde wereld landen. Ze vertellen hoe belangrijk kennis is voor de gezondheidszorg.?Bekijk het hier.